| | | | |

Кирил Петков, Корнелия Нинова, Христо Иванов и задкулисните им ментори ще се борят със зъби и нокти да скрият злосторствата на властта през тези катастрофални 7 месеца

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева

снимка Архив

Най-сериозно призовавам двамата генерали – Бойко Борисов и Румен Радев, да се държат като командири по време на битка, а не като паркетни кавалери на бал с маски във Военния клуб. Добре, ясно е – двамата има защо да скърцат със зъби и да стискат юмруци един срещу друг, но не е време за лична разплата.

Тежки времена са. Мъжки времена.

Общи усилия са нужни за дезинфекция на държавата. Общи усилия са нужни за основно почистване на България след мърлявщините на измамата “Продължаваме промяната” и на съучастниците й от ДБ и БСП.

Никой не очаква Бойко Борисов и Румен Радев да станат приятели, но са длъжни да се държат сериозно като военачалници в битката за саниране на държавата.

Кирил Петков, Корнелия Нинова, Христо Иванов и задкулисните им ментори ще се борят със зъби и нокти да скрият злосторствата на властта през тези катарстрофални 7 месеца.

Майсторите на медийни манипулации ще прехвърлят вината от болната глава на здравата, ще създават паралелна реалност и ще облъчват хората с пиар клишета.

Вижте какво стана вчера – измислиха си “новина”: вестник “Капитал” на Иво Прокопиев написа:

“Служебният кабинет на Радев блокира газовата връзка с Гърция”, размятаха протокол, подписан от министър Росен Христов, поправяш, всъщност, грубо грешки на предишното правителство, довели до отказ от приемане на документите в Агенцията по вписванията.

После си спретнаха мижав митинг. Раздухаха го. И обявиха, че народът е недоволен. По Гьобелс, какво да ви кажа?!

Подли са. Манипулативни са. Нагли са. Бяха и ще бъдат. Ако не ги спрем с общи усилия. На всяка измишльотина, следва да се противопоставя истината. Тя е най-силната противоотрова.

Затова се обръщам към премиера Гълъб Донев – не подценявайте потребността от PR-а. Който трябва да бъде точно обратното на този, упражняван от Лена Бориславова и Дияна Дамянова. Не миризливи димки, неглижиране и предозиране.

На хората трябва да се говори спокойно, откровено и убедително. Намерете енергични, дисциплинирани, отдадени и подготвени хора. Трудно е, знам. Постарайте се.

Като говорим за истината… Кога най-сетне президентът Радев ще обясни на нацията кой му натресе Кирил Петков и Асен Василев – кой го подведе, кой го излъга… #кой?

На 26 юни призовах президентът Радев да си признае историческия провал с Кирил Петков и Асен Василев, които той прононсира и представи като спасителите на България – стори го заради политическата си незрялост и чувството за непогрешимост. Очаквам деня, в който военният ас, главнокомандващият, президентът ще се извини и ще поиска прошка от българския народ.

И друго да попитам, след като Кирил Петков, по силата на присъдата на Конституционния съд се оказа незаконен служебен министър на икономиката – кога ще върне парите от заплатите и командировъчните, кога ще бъдат обявен за нищожни решенията му, включително и тези, отнасящи се до ББР – банката, предоставила договор за “правно обслужване” на кантората на Лена Бориславова, след куролацията на двамата прелюбодейци в квартирата на Airbnb, показана с видео от Агенция ПИК.

… Днес телевизионният водещ Ивелин Николов ме попита в интервю, директно в ефира на телевизия СКАТ: чувала ли съм, че прокуратурата щяла да арестува Кирил Петков и Асен Василев.

Не, не съм. И не искам продължение на зловещата сага на предишните управляващи с техните бойни викове:”Арестииии!”

Искам да се прилага Законът.
Обаче, имам чувството, че Законът е на море. Дано скоро се върне.

А къде е Асен Василев?

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts