| | | | |

Парамов ги закова: Хей Харвардци, покажете си дипломите от Харвард и свидетелства за съдимост от България и чужбина

Финансистът Кольо Парамов, който разследва дали дипломата на Асен Василев от Харвард е истинска, пусна ново писмо към него и към партията ПП. Публикуваме го без редакторска намеса.

снимка Архив

“Уважаеми Харвардци,

Наистина силата на лъжата която политиците ползват е временна и тя ясно изгрява по време на избори. Тогава едни блясват с успеха , защото надеждата на други ги е възвесила и избрала за депутати. И от тук пътя към властта е открит.

Но вашата власт до сега беше сеир. Аз не знам защо Вашият коалиционен партньор Слави Трифонов заменя закона с този „турцизъм“ – сеир. Вие , до сега , наистина от 14 месеца насам , разигравате един фрапиращ , нагъл и повсеместен сеир. Вие наложихте на цяла България , не само този сеир , но и един невъзможен за възприемане – панаир.

Уважаеми Харвардци,

Харавард е сериозна, грамадна цел за успеха , на всички млади хора в света . Това е едно уникално достойнство на устрема на личността , на силата и умението на моженето , на доказателството за перфектноста .

С определено съмнение и недоказано за сега твърдение, аз определям Вашето Харвардско присъствие като отрицание за България.

На времето професор Исак Паси , много държеше на познавателната теория на естетиката, но успоредно с нея , не пропускаше да отбележи , че „Закона на Хегел – Отрицание на отрицанието“ е твърде важен за познавачите на диалектиката !

А , за политиката той е двустранно по тежък и далеч по-сложен.

Аз смятам и твърдо съм убеден , че Вашата сила и лакомост към парите, ще Ви донесе парадоксалното Ви отрицание . Вие нанесохте големи и сериозни беди на България и сега , наскоро , твърде ясно и безкомпромисно ще се убедите в тази констатация.

Вие лъжете безобразно, денонощно и в масов мащаб.

Сега се подхилвате и не вярвате на тази зла констатация , но наскоро ще се убедите в тази зла реалност , когато след изборите настръхнете от резултата .

Вие очаквате утре нашия смачкан от противоречие , болезнено наранен и мълчалив народ да гласува пак за Вас , отчитайки Вашето Харвардско предмостие.

Вие смятате , че ние тук в България сме толкова вече изостанали , че не смеем дори да се замислим за падението , което ни е обхванало ! И за гладът , и за инфлацията, и за болестта, и за голямата неграмотност която ни дири надолу по урвата.

Хей, Харвардци,

Покажете си дипломите от Харвард , узаконете ги в Министерството на просветата и науката , което до вчера лично ръководехте.

Регистрирайте в Министерството на правосъдието – свидетелствата си за съдимост от България и чужбина по месторабота и покажете истинска документална коректност към нашата държава , която до вчера Ви бяхме поверили управлението.

Публикувайте дипломите си !

Не е необходимо да занимаваме Държавния департамент , ЦРУ , ФБР и Сикрет сървиз , за да Ви изучаваме и проверяваме издъно !!!

Изключено е да популяризирате за притежания на най-високото латинско отличие в образованието „СУММА КУМ ЛАУДЕ“ , а да не покажете за това никакъв документ. Все пак кандидатствате да бъдете Министър председатели на една европейска държава и трябва да знаем за вас абсолютно всичко!

Ние Ви поверихме държавата , а Вие я подхвърлихте я без газ , я без ток и накрая ще ни докарате до сериозна и тежка криза на омразата и противоречието.

Слушайте внимателно – Вие се готвите да възпроизведете голяма междуличностна политическа криза .

Оставете Прокопиев на страна, той трябва да изконсумира до край прекаленото си забогатяване . Оставете Сорос и миризливите му пари, защото скоро те ще бъдат яростно отрицание на демокрацията ни.

Проумейте Вашата съдба! Обявете част от лъжите си и първопричинните връзки за тях! Заради това , което сторихте на България , заради икономическия блокаж и последвалата стопанска разруха , ще отговаряте!

Вие дойдохте да донесете символната свобода , а не се посвенихте да лъжете за реалната свобода и развитие. Предстоящата смяна на елитите в света не означава , че Вие ще може да правите различните си експерименти с държавата !

Трябва сериозно да отчетете реалностите и да не надскачате „сянката“ си на преопределените от Президента Радев задачи , като вечни! Вие показахте обратната страна на медала на Държавния глава – директно и безкомпромисно , дори нагло и неблагодарно!!!

Вие, Харвардци , злоупотребихте с името на един от най-добрите университети в света! И въпреки всичко господин Петков , господин Василев , и всички Вие от ПП!!!

Молим Ви за една умна , силна и точна пропагандна серия преди изборите!! Нека лидерите и Вашите подръжници да проумеят , че България няма нужда от „сеирите“ на Слави Трифонов и Вашите лъжи!

България е 1300 годишна държава на голямата изнуда , тежко превъплъщение и очаква силна и цивилизована промяна не на лъжата , а на успеха ! Силата на вашата лъжа се превърна в едно голямо , непреодолимо препятствие , което не трябва да допускате . Дано да осмислите горното и разберете, че парите са много важни , но не са всичко!!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts