| | | | |

Борбата не е за това, което ПП по цял ден ръсят из медиите. Борбата е за контрол от специфично естество. А ПП са просто бъркалката

Фактът, че бившите управляващи си позволяват да подлагат на тормоз журналисти (Соня Колтуклиева), които ги критикуват в публичното пространство, при това с евтини, пошли и просташки методи, показва колко несъстоятелни гамени са тези пришълци в политиката.

от фейсбук профила на Калина Андролова

снимка Архив

Те издигнаха простоватите си лъжи до техника за създаване на паралелна реалност и брутална манипулация на биомасата, която можем да наречем и народ.

Тези хора приличат на наемници, чиято цел е да разрушат докрай институциите, да ги превърнат в декор окончателно и да вкарат държавата в необратим хаос, подготвяйки територията за пълна навигация отвън, без грам национално-отговорно възражение.

Хаотизирането на политическия сектор вкарва държавата ни в пълна безсубектност. Ние практически вече живеем това и ако процесът не се преустанови сега, ситуацията много скоро ще стане от друг вид.

Борбата не е за това, което ПП по цял ден ръсят из медиите. Борбата е за контрол от специфично естество. А ПП са просто бъркалката…

Кирил издъни проекта. Специалистите от службите добре знаят, че слугинството не е достатъчно качество за успех, когато проектираш сложна операция.

Глупостта, повишената емоционалност, липсата на търпение и неспособността да запазваш здрав разум в критични ситуации са гаранция за провал. А при последните ни управляващи тези непригодни черти бяха в изобилие.

Нарцисизмът и алчността на куклата може и да позволяват подход към нея, но, ако тя е прекалено глупава, за да не може да овладее недостатъците си като импулс за отмъстителност, истерични реакции и липса на усещане докъде можеш да стигнеш…. всичко отива по дяволите.

Гледахме този филм току-що, шест-седем месеца.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts