| | | |

НА ЖИВО Бойко Борисов за ПП: Тези се скъсаха да крадат и на шестия месец ги пенсионираха

Пълен застой две години. Виновни са Сандов, Кирчо и Асенчо. Ако бях аз, щях да им късам ушите на всичките.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Благоевград. Има един единствен човек в България, който е способен да се появи навсякъде и да напълни цяла зала. Това е г-н Бойко Борисов, заявиха днес от ГЕРБ.

Извинявам се, че има бедстващи места, а се занимаваме с партийни неща, започна обръщението си към присъстващите. Изпратили сме обаче младежи, помагат там.

Благоевград ми е голяма болка. Няма нищо, което не сме направили тук- площади, университети, плувни басейни. Типично за този град е, че има много вождове, а малко индианци. При толкова направени неща те ни намразиха, защо?

Дойдох на партийно събрание, не да се срещам с общността. Това е последните избори, в които трябва да се разберете – ще работите ли заедно?, пита Борисов.

Оттогава, откато съм дал пари за ремонти, няма нищо променено тук. Стягайте се и работетете, заръча лидерът на ГЕРБ.

Така и така има хора, да ги уважим. Активът трябва да направи всичко възможно за стотици съоръжения. Мостове, тунели не работят, не искат да ги пуснат. Това щеше да е готово, щяхме да сме влезли в Кресна и да строим.

Те и името ми откраднаха, това е първият плакат на ГЕРБ, показа плакат лидерът на ГЕРБ.

На втори, ако победим, слагаме мито един лев на горивата. На всяка бензиностанция заредиш 100 литра и ти връщат сто лева. 2,20 ще е цената на дизела.

И виждате ли – тръгнаха си Кирчо и цената на горивата падна. Цената на дизел, бензин и метан е директно от вашите джобове, каза Борисов.

Той показа лист, чрез който показа как предишните управляващи са “бъркали в джобовете” на народа. 28% от вашите джобове отиват в “Газпром”.

Един ден това ще е плод на разследване, обясни Борисов. Вашите пари заминаха в техните добри ръце.

2020 или 2021 година дойдоха тръбите за Гърция? Що не построиха гръцката връзка – не знам, но те пак излъгаха.

Цените на хранителните продукти, какво да ги промотираме, жените пазаруват всеки ден. Ето ги цените, ние произвеждаме всичко, но ги виждате, обясни Борисов. АЕЦ Козлодуй дава ток за 45 лв., т его продават за 1500.

Ние сме тези, които бием трети път в Благоевград, ще го направим и четвърти.

Отново има катастрофа в Кресненското дефиле, половината от хората не успяха да дойдат сега заради нея. Затова част от хората в листата не са тук все още.

Ние сме тръгнали за четвърти пореден път да печелим изборите в Благоевград.

Толкова избори през последната година очаквахме да дойдете и да ни вдъхновите, ето- случи се. Миналата година не се чувствахме добре, бяхме без вин авиновни, хората не искаха да ги гледаме в очите, обърна се Росен Желязков към Бойко Борисов.

Тези избори ще бъдат различни избори. Преди говорихме за смяна на модела, хората се подлъгаха, че ще дойде нещо по-добро, по-справедливо, по-благоденстващо, но какво получихме?

Инфлация, стопяване на доходите, несигурност, вече никой не говори за смяна на модела, а за смяна на смяната, добави Желязков. Помните как влязоха нашите опоненти в надпреварата, правите ли разлика ка се държат сега – говорят нахъсано, настървено, сега са радикали.

Така им е казано, говорят по три точки. Кандидатите от “Продължаваме промяната” говорят до втръсване колко са вдигнали пенсиите, заяви той.

снимка Кадър

Тази опорна точка е фалшива, тя е лъжа. Но това управление дойде да налага своите мантри, арестува нашият лидер и нашите приятели, не заради нарушение, а за да сплашат. Това могат те.

Тази ситуация, до която я доведоха, е красноречива, с надежда че ще спрем тенденцията за влошаване качеството на живот. Теми като съдебната реформа ще ги поставим. Най-важно е да излезем от спиралата, да не допуснем политическа грижа.

Единствено с лидерството на г-н Борисов ще се справим, каза Желязков.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts