| | | | |

ЕКСКЛУЗИВНО! Асен Василев истеряса в центъра на София, налетя на журналист ВИДЕО

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Асен Василев, подобно на Кирил Петков, забърка голяма скандал с журналист.

Днес пред НДК бившите управници закриха с концерт предизборната си кампания.

Именно там журналистът Симеон Милков засече Василев и го попита може ли да му зададе няколко въпроса. Държанието на бившия министър на финансите обаче бе повече от скандално.

„Не, няма да има време. Вие не сте медия. Махнете се от тук“, а веднага след това той нагло изблъска камерата на журналиста.

„Махнете се! Искам поне два метра между нас. Вие сте с COVID“, ни в клин, ни в ръкав се изцепи Василев.

Веднага след това той си изпусна нервите, ококорвайки се, но и за пореден път блъскайки журналиста и камерата му, с писклив глас изрева: „Кой Ви плаща на Вас?“.

„Плаща Ви Бойко Борисов. Ще си намеря доказателства“, продължи с истеричния монолог Василев, но отказвайки да отговори на важните и наболели въпроси.

Тогава се появи неизвестен мъж, който започна да брани ексминистъра, но отказа да каже дали е от НСО, бодигард ли е и изобщо какво прави край Василев.

Питането, което толкова много изнерви съпредседателят на ПП бе „Вярно ли е, че заедно с Румен Спецов са пращали по 1000-1500 евро на месец на Данаил Иванов Николов в Сърбия“.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts