| | | | |

Фабриката за “спасители” започна да работи на много бързи обороти. След Слави и Просто Киро вече ни подготвят за новия продукт

Фабриката за “спасители” започна да работи на много бързи обороти. След Слави и Просто Киро вече ни подготвят за новия продукт.

Днес имаше презентация, опипване на почвата. Пробутване на Кубрат Пулев. Явно наистина няма ора за “спасители”.

Ми човекът станал магистър по “Политика и бизнес”. Нищо, че “спасителят” не можа да си спомни по каква тема е дипломната му работа.

Няма да издребняване, я. Той Кирил Петков беше премиер, та този ли “политолог” не може.

Фабрикантите на илюзии вече са дали фира, явно. Или маТриала е калпав. Пробутват ни ерзац-продукт, копие.

Копие на кмета на Киев Кличко. Калпаво копие, путинист. Ама за да е пълна имитацията трябва и брат му да включат, нали Братя Кличко и т.н.

През 2016 година във Фрогнюз публикувах един материал за скандалите в Юридическия факултет на СУ “Св. Климент Охридски” с купуването на изпити. Таксата май беше между 70 и 100 лева, според платежоспособността на студента.

Плащаш и секретарката подправя изпитния протокол все едно си се явил на изпит. А ти не си.

Та проверката във факултета тогава установи, че и боксьорът Тервел Пулев, брат на Кубрат Пулев-Кобрата, също е вземал изпити по „втория начин“ на хвърчащи протоколи без дата.

Така на изпита по Граждански процес изкарал тройка с индивидуален протокол без дата само с печат и разрешението на декана проф. Пенов (Втората снимка).

Пенов в момента е министър на образованието в кабинета на Радев. Но .. да гледаме положително, както казваше навремето един премиер.

Без да иска обслужващата телевизия направи нещо уникално.

Показа смяната на един отиващ си “Спасител”-Кирил Петков със следващия “спасител” Кубрат Пулев.

Стоп-кадъра по-долу е показателен, награда заслужава презентацията от парламента. И нова рубрика “Защо г-н Политолог”. Наистина защо?

от фейсбук профила на Стефан Ташев, журналист

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts