| | | |

На вниманието на ДАНС ,МВР ,Прокуратура и Президент – отворено писмо

На вниманието на ДАНС ,МВР ,ПРОКУРАТУРА И ПРЕЗИДЕНТ

Уважаеми ,

В петък 25.11.2022 по време на заседание на Парламента ,от трибуната на Народното събрание ,в присъствието на медии и директни излъчвания ,народния представител Георги Свиленски , два пъти уведоми народните представители и милионната зрителска аудитория гледаща заседанието ,че

бившия Премиер ,сегашен депутат Кирил Петков ,е предложил на групата му БСП ,да им даде кодовете от машините за гласуване ,а в замяна те да оттеглят законопроект ,който връща конституционното право на всеки българин ,да избира начина си на гласуване – с хартиена бюлетина или машина !

Господа ,вече два дни няма никаква реакция от вашите институции към очевидно престъпление касаещо националната ни сигурност!

Като какъв господин Петков има в себе си тези кодове, като какъв той се разпорежда с тях и как си позволява да търгува с тях ,предлагайки ги на други?!

Защо вашите институции не се задействаха веднага и да му потърсят отговорност?!

Всеки имащ достъп до тези кодове може да манипулира изборните резултати и така да възпроизведе резултати ,които са в негова полза и на тези които той прецени !Това е нечувана корупция и търговия с влияние от висш политик !

Господа ,кой от вас може да ни гарантира ,на нас избирателите и данъкоплатците ,че провежданите избори само с машини са били честни и прозрачни ,а избраните Президент ,Депутати ,Правителства са легитимни ,щом тези кодове може да са в ръцете на кого ли не ?!

Разбирате ли за какво престъпление говорим ?!А вие мълчите ,и се правите ,че нищо не се е случило !

Без това българина масово спря да гласува именно защото смята ,че изборите се фалшифицират и е безсмислено да ходи на избори

!Уважаеми Господа ,незабавно изяснете случая ,още повече ,че има и куп свидетели пред които въпросния депутат и бивш Премиер Кирил Петков е направил офертата си !

И не се опитвайте да заметете случая ,ако искате поне малко да върнете доверието в хората и във вашите институции!

С уважение :Капка Георгиева – редовно гласуващ и плащаш данъците си избирател

от фейсбук профила на Капка Георгиева, потребител

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts