| | | |

След година и половина управление на “Промяната” или “шарлатания” добрите хора виждат в ГЕРБ носител на добрата промяна

“След година и половина управление на “Промяната” или “шарлатания”, както я нарече президента, добрите хора започват да разбират, че не бива нещата да се оставят по този начин. Разбират, че трябва да се ангажират.

Когато проф. Габровски получаваше мандата, той 2 пъти повтори думата “дълг”. Аз му вярвам, ние му вярваме, че това е дълг.

Не може повече добрите хора да стоят настрана от политиката. Тези хора намират в ГЕРБ, политическата сила, която може да бъде носител на добрата промяна. Добрите хора виждат в ГЕРБ носителя на новото”

снимка Архив

Така депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков коментира пред БНТ кандидатурата за премиер на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски.

“Добрият премиер трябва да бъде на първо място човек. Да има емпатия към хората, да обича хората и да иска да се грижи за тях.

Проф. Габровски напълно изпълнява това условие.

Имайки предвид неговите човешки характеристики, аз съм абсолютно сигурен, че той ще подбере екип, който ще бъде професионално безупречен в съответните сфери”, каза още Чолаков.

“Не мисля, че ще се преговаря за коалиционно правителство. Такова е моето усещане. По-скоро ще бъде предложено експертно правителство на малцинството.

Със сигурност проф. Габровски, доколкото знам, ще води разговори с другите партии, но по-скоро разговори за подкрепа на неговото правителство, а не разговори за коалиция”, заяви Чолаков.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts