| | | |

ПРЕДОЗИРАНЕ! Настимир: Третият мандат беше саботиран от Иван Гешев и ГЕРБ – единият си пази стола, а другите шкафчето.

Депутатът от ПП Настимир Ананиев отказва да разкаже каква фирма и какъв бизнес е щял да развива с издирвания шеф на Nexo Антони Тренчев.

Повече от 10 минути Ананиев отклоняваше въпросите, като вместо това обвиняваше прокуратурата и ГЕРБ, че провалили третия мандат и затова третият мандат не бил даден на ДБ

Третият мандат беше саботиран от Иван Гешев и ГЕРБ – единият си пази стола, а другите шкафчето.

ГЕРБ отстреляха „Демократична България“, които държаха уж те да им бъдат официални партньори.

Това заяви депутатът от „Продължаваме промяната“ Настимир Ананиев пред bTV.

По думите му ГЕРБ провалили мандатите за съставяне на правителство.

Защо ГЕРБ, БСП, ДПС и Възраждане им се доспива на правна комисия, а когато приехме изборния кодекс нищо не се случва, запита Настимир Ананиев.

Последните няколко месеца има тежка кампания срещу „Продължаваме промяната“, посочи той, който е недоволен, че служебното правителство ще управлява повече, отколкото кабинетът на Кирил Петков.

Защо ГЕРБ не искат да се направи правителство, запита Ананиев.

ПП все още нямат покана за лидерска среща, която обяви, че ще направи лидера на БСП Корнелия Нинова, уточни Ананиев.

„Как си представяте Бойко Борисов да дойде на жълтите павета? Той може би не идва заради джипката заради това, че знае кой е редил паветата“, изтъкна депутатът.

Ананиев даде да се разбере, че няма нищо общо и никога не е имал нищо общо с компанията на криптовалути Nexo. Той ще заведе дело срещу Тома Биков и Слави Трифонов за обвиненията за Nexo.

Запитан дали и американската прокуратура е „кал и каскети“, защото разследването срещу Nexo стартира именно от главния прокурор на Ню Йорк, Настимир Ананиев заяви, че нямало разследване срещу него или ПП.

Няма американски прокурор, който да разследва нито Настимир Ананиев, нито “Продължаваме промяната”, отговори той на въпроса за разследването на 8 американски прокурори срещу Нексо.

„Не знам къде е Антони Тренчев, не знам дали е извън България“, заяви Настимир Ананиев и отрича да е учредявал сдружение с Антони Тренчев.

Депутатът от ПП се скара на водещия Златомир Йочев, че не задава важните за обществото въпроси, а не какъв бизнес е щял да развива с приятеля си и бивш колега от ДБГ Антони Тренчев, днес издирван за криптоизмами.

Компанията не е спонсорирала никого, уточни Настимир Ананиев, който не знае къде е Антони Тренчев.

„С Антони Тренчев планирахме общ бизнес, свързан с апликация“, изтъкна Ананиев, който не каза точно за каква апликация става дума с аргумент, че това не било важно.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts