| | | |

Брутално ВИДЕО: Ето как мутрите на „добрите сили“ агресивно изхвърлиха журналист от брифинга на ПП-ДБ

Журналистът Николай Караколев бе изгонен от брифинга на ПП-ДБ.

Журналистът, чийто сайт е Neudobnitebg.com, се опита да влезе на пресконференцията на ПП-ДБ. Охраната го спря още на вратата на залата и го избута навън, теглейки го да якето

Обяснението на мутрите на “добрите сили” беше, че колегата Караниколов не бил журналист и нямал акредитация???!!!!

Дори след като показа картата си, не беше допуснат до залата

снимка Кадър

Лидерите на партиите в коалицията Асен Василев, Кирил Петков, Атанас Атанасов и Христо Иванов направиха изявление, след което напуснаха залата, въпреки въпросите, които медиите искаха да отправят към тях.

Ето и част от коментарите по темата:

Ивелин Николов

Сега ще видим двойния стандарт на част от медиите. На ПКФ на “Възраждане” беше изхвърлен репортер на БНТ и логично стана проблем, защото е недопустимо да се постъпва така.

На ПКФ на ПП-ДБ също беше изхвърлен репортер, което е недопустимо.

Тези две формации просто изхвърлят репортери, без дори да се стигне до въпроси или конкретни действия, които да се окачествят като провокация или непристойно поведение.

Досега не сме имали такива типове в парламента.

Но част от медиите виждат проблем само в действията на “Възраждане”, а това автоматично превръща тези медии в същите политически цензури като горепосочените партии, въпреки че се правят на борци за свобода на словото.

Владимир Зарков

Беше ясно, че Кирчо, Кокорчо, Бойкикиев и бай Танас няма да подкрепят правителство на ГЕРБ.

Новината от пресконференцията им обаче е друга. ТЕЗИ СА СИ УМРЕЛИ В ГАЩИТЕ ОТ СТРАХ! Наредиха да бъде изхвърлен журналист от залата, заради въпросите, които мисли да зададе!!!

Те вече не само не искат народа да чуе отговорите им. Тези вече забраняват народа да чуе дори въпросите към тях!

Новият американски посланик идва от Хаити. Прочетох интересни анализи на експерти как е “помогнал” там да има стабилно правителство. Може би затова днес ръцете на карето полезни ид€оти трепереха. А кръвясалите им очи издаваха трудна нощ.

Уви, такава ще им е вече всяка следваща!

Валентина Василева

Когато се обявява пресконференция, това предполага отговори на журналистически въпроси. Когато не допускаш журналистически въпроси, това означава, че не допускаш въпроси на обществото.

А когато искаш да дадеш изявление, не го обявяваш за пресконференция, а или пускаш прессъобщение с позицията си до медиите и в информационните си канали, или си го излъчваш сам.

Всичко останало събужда неприятни размисли. Силно се надявам, че грешката е неволно комуникационна и леко непрофесионална.

За свободата на словото говоря…

Калина Андролова

Оф, гледах пресконференцията на ПП/ДБ. Наистина Кирил Петков им разгонва фамилията. Тотален палячо!

От пресконференцията разбирам, че сюжетът от миналите избори ще се повтори в абсолютно същия сценарий и по същия ред. „Има разделение на властите в страната“ и затова нямало да подкрепят Борисов, изказа се Атанасов.

От всичко става ясно, че ПП/ДБ отново казват: няма да подкрепим ГЕРБ, но искаме ГЕРБ да ни подкрепи при това без каквото и да е участие.

Владимир Огнянов

Според мен държат Христо Иванов против волята му в тази коалиция. Дано се спаси скоро.

Антоанета Христова

ПП/ДБ – национално безотговорни и зависими!

Стефан Ташев

Тъжни, унили физиономии на „борците срещу корупцията“. Може би и заради разкритията на прокуратурата за връзките им с Тони Парфюма на Кокорчо, Цветан Василев, Бобока, Касимир Каменов-Къро, лобистите от САЩ, Иван Христанов и Капитан Андреево, Бойко Рашков и лица издирвани за поръчкови убийства.

Нексовците, основни спонсори на ДБ, цъфнали днес в Белград на среща с Цветан Василев.

Между другото Тони Парфюма не можа да даде интервю за една телевизия, арестуваха го в Испания, не стигна до Дубай. Наши хора, малоумни, но наши хора…така ли беше?

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts