| | | |

Харалан Александров: ПП-ДБ са групичка нарцистични социопати!

Бойко Борисов ще получи “не” на предложението за редовен кабинет, защото ПП-ДБ са групичка, която живее в илюзия. Тяхната идея за обществото се свежда до Фейсбук и радикални ядра, а и до примитивно хейтърство.

Това каза социалният антрополог Харалан Александров в коментар пред Нова тв.

В този разказ за затвореното общество те могат само да саботират. Толкаво са нагли, че ще кажат, че виновни са Борисов и ГЕРБ.

Това е поведението на нарцистичните социопати, категоричен е Александров.

Корабът потъва, вода има за всички. Трябва да има тематични мнозинства, каза пък Методи Андреев. Според него някой трябва да приеме вина за случвалото се през 12 години. По-нарцистичен политик от Борисов според него нямало.

Темата за покаянието не е релевантна, защото не сме в църква. ПП-ДБ няма какво да говорят освен за корупцията, те не могат да извадят нищо позитивно.

Блокирани сме от императив на развитието. Желанието да се види Борисов арестуван, осъден и унизен не се случи, това болезнено нарцистично желание не се случи и от ПП ще трябва да се научат да живеят с това, коментира още Александров.

Нарцисизмът не трябва да се бърка със самовлюбеността. Борисов единствен успява да е добрият лидер, който може да обобщи цялата картина и да предложи решения, каза Александров.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts