| | | | |

Мъжката секретарка на Нинова остро: Имунитетът на Бойко Борисов се брани на живот и смърт

Парламентът почти цял ден се занимава с комисията за имунитетите.

Имунитетът на Бойко Борисов се брани на живот и смърт от ПП-ДБ, подкрепяни от ГЕРБ с любезното съдействие при гласуването от страна на услужливото Възраждане.

Няма бюджет, няма Шенген, няма законови мерки срещу престъпността….

Държавата се върти около личността на един човек – Бойко Борисов. Той трябва да бъде спасен на цената на всичко останало. На цената на самата държава.

Трогателни са клетвите на бранещите го ГЕРБ депутати, че щял сам да си даде имунитета, но като се смени главния прокурор!!!

С какво смяната на главния прокурор ще промени стотици страници доказателствен материал по Барселонагейт, Турски поток или разни други корупционни случаи около ГЕРБ?

Ако следваме тази логика излиза, че смениха главния прокурор и работят за нов, за да промени нещо в исканията на прокуратурата, например да ги обезсили или засили. Няма друго обяснение.

ПП-ДБ защитава националното “богатство” Борисов с менте-комисии. Поне да беше някой наш държавник, с чиито постижения да се гордеем.

По време на дългото му десетилетно управление България изпадна на последно място по абсолютно всички показатели в Европейския съюз, освен по корупция, смъртност и продължителност на живота.

Там станахме първи. Румъния ни смля!

На 28-мо място от 28 държави. Нови влизаха след нас и ни задминаваха. Това защитавате!

Съжалявам, но вие сте реставратори. Вие сте адвокати на миналото и на доказания регрес.

Моралният банкрут на управляващата коалиция в парламента днес, повече от всичко доказа, че операция „Чисти ръце“ трябва да продължи.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts