| | | |

Здравейте, “мутри” и жълтопаветни “борци” за правдини и светли дни! Помните ли какво се случи в град София на 10.07.2020, преди три години, на площада пред МС!?

Здравейте, “мутри” и жълтопаветни “борци” за правдини и светли дни!

Помните ли какво се случи в град София на 10.07.2020, преди три години, на площада пред МС!?

Е, Аз ще Ви припомня отново!

Това беше денят на протест и контрапротест, в триъгълника на властта!

Денят, в който българи бяха гонени по улиците на София от други българи, замервайки ги с опасни предмети и стотинки, заплюващи ги в лицата, обиждайки ги.

Денят, в който благодарение на полицията едни успяха да напуснат София невредими, макар със счупени от камъни стъкла на автобуси, които протестиращи (сред които и пияни и надрусани гаменчета) щяха да преобърнат…

Напомням също, че в същия ден България бе приета за член на валутно-курсовия механизъм ERM II и банковия съюз като част от усилията на страната да влезе в еврозоната. За жалост новината остана на заден план…

Та… тези, които тогава “вярваха”, че това е пътят към възход на Държавата, днес няма да ги видите на площада, уважаеми! Скрили са се в някой ъгъл и се срамуват, защото бяха объркани, подведени и употребени – за политически цели!

Бих искала да ги попитам какво направиха за тях яхналите протестите за по – доброто им бъдеще в България и имат ли успех политически проекти като “Българско лято”, “Мутри вън”, “Изправи се, ние идваме” и още, и още?

Доволни ли са протестиращите от това, че превърнаха протестъри от социалните мрежи в “политици”, които днес ни представляват в НС като депутати?

Още равносметки за съпътстващите ни политически процеси през последните три години предстоят, убедени бъдете!

Едно от малкото положителни неща, които се случиха скоро е, че Държавата ни има управление, защото както съм Ви посочвала и преди, говоренето и исканията на хората трябва да се срещнат с волята на ясни управленски субекти с реални законови правомощия и с компетентност, като в противен случай хаосът и разрухата в Държавата ще продължат!

Хубав ден и умната! И “Бъдете здрави!”, нали така пишеше Божков във фейса като Ви призоваваше да “изчистите мафията”?!

С уважение,

от фейсбук профила на Невена Иванова

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки Архив

Similar Posts