| | | |

СКАНДАЛНО! Нови ТРИМА мъже подкрепят касапина Георги, обезобразил момиче СНИМКИ

След Виктор Костов, който заяви с публикация в социалната мрежа публичната си подкрепата към 26-годишния Георги, клал приятелката си с макетно ножче, още ТРИМА мъже изразиха сходна позиция във Facebook.

Нещо повече, те не крият задоволството си от спорното решение за “лека телесна повреда”.

Мнението си те изразяват в социалната мрежа. Думите предизвикват негативни реакции.

Припомняме, че 18-годишното момиче от Стара Загора остана с 400 шева, счупен нос и обръсната глава, след като приятелят ѝ Георги Николаев я нападна и обезобрази с макетен нож.

Последствията от деянието първоначално са окачествени като средна, а след това – като лека телесна повреда, а Георги Николаев беше пуснат на свобода. Той работи като охрана в известно заведение в Стара Загора.

Районна прокуратура – Стара Загора предяви обвинение и постанови задържане за срок до 72 часа спрямо Георгиев за това, че в периода от 24.06.2023 г. до 25.06.2023 г., в гр. Стара Загора, в условията на продължавано престъпление, се заканил с убийство на 18-годишната Д.М., като това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му.

На два пъти той изпратил текстови съобщения за закана с убийство чрез интернет приложение.

Престъплението е квалифицирано по чл. 144, ал.3, вр.ал. 1 вр. чл. 26 от НК.

Разпитани са свидетели и са събрани писмени доказателства. Наблюдаващият прокурор е постановил и мярка “забрана на лицето да напуска територията на България”

След укриване на сочения за извършител, той е бил задържан от полицейски служители от ОД на МВР – Стара Загора на 30 юли 2023 г., около 7,30 ч., на входа на гр. Стара Загора, пътувал е в автомобил.

Мъжът е осъждан за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди. С постановление на наблюдаващия прокурор обвиняемият е задържан за срок до 72 часа, след предявяване на обвинение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts