| | | |

Журналистка: Управляват ни психопати! Депутатите подляха вода на рязаната Дебора и убитата Яна, решението е скандално

Прокарва се узаконяването на трансджендъризма на гърба на горките момичета, чиято кръв безжалостно бе пролята от мутри и бандити, толерирани от властта, коментира Гергана Пирозова

По смисъла на промените в Закона за домашното насилие на ГЕРБ, ДПС и ПП/ДБ нито обезобразената 18-годишна Дебора от Стара Загора, нито убитата 18-годишна красавица Яна от Лозен са имали „интимна връзка“, камо ли 60 дни, със своите насилници и убийци.

Тоест, те не са точно жертва на „домашно насилие“, а на целенасочена агресия и насилие от психопати с чадър от МВР и Съда.

КОЙ обслужават тогава депутатите? С тези промени основно се прокарват постулатите на Истанбулската конвенция посред лято, когато хората са по плажовете, а депутатите услужливо се разработиха. Много съмнително, нали?

Прокарва се узаконяването на трансджендъризма на гърба на горките момичета, чиято кръв безжалостно бе пролята от мутри и бандити, толерирани от властта.

Ето и един много силен коментар по темата от журналистът Гергана Пирозова:

снимка Архив

„Пък Пепейците предложили за интимна връзка да се брои само тази, която е над 60 дни!!!

Аз познавам мъже, пък и жени, които по смисъла на тези 60 дни никога не са имали интимни връзки, при все че и деца имат, пък и, как да кажа, са популярни по отношение на връзките.

Такива правни дъна наистина не сме стигали!

А всъщност всичко това е имитация на законодателство. Бедата е, че всичките им козметики с цел доставяне на удоволствие на Посолството, ще доведат до тотален хаос, който пък ще рефлектира действително негативно върху т.нар. жертви!

И последно – значи, мили момичета, стискайте зъби поне до 61-ия ден, иначе няма да се броите, че сте жертва на домашно насилие в процедура на интимна връзка.

Най ме притеснява как ще се доказват тези 60 дни? Някой има ли идея?

Между другото Дебора отпада като жертва на домашно насилие!

Тя се оказва, че някога в миналото е имала нещо като връзка, но което и не е доказано, че е била даже 60 дни, даже не са живели заедно.

Обаче ако един мъж има много интимни връзки, които не ги брои за такива, а има момичета, които смятат, че имат такива, щото отвреме навреме се търкалят в чаршафи, то действително кой и как ще следи коя е интимна връзка, коя не???

Психопати! Такива ни управляват!

Гаврят се със законите!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки фейсбук

Similar Posts