| | | | |

Депутат хвърли бомба: Васил Божков се е разбрал със Сарафов

Очевидно Васил Божков се е разбрал с довчерашните си врагове, защото както виждаме си се прибира, а като виновник за проблемите си, той споменава единствено “Гешевата” прокуратура. Очевидно със “Сарафовата” всичко ще е “наред”.

снимка Архив

Такава е трактовката на депутата от ПГ на ПП-ДБ Димитър Найденов по повод новината на деня, че Черепа лети в момента към родината след години “изгнание” в Дубай.

“Ако не реформираме правосъдната си система, на върха на прокуратурата ще продължават да се монтират само удобни главни прокурори, които не виждат как тези, които съсипват България се карат, сдобряват, прегрупират , или пък се убиват, според моментните си интереси.

А те почти винаги намират начин да се разберат. Защото сметката никога не я плащат те. Свикнали сме ги да им я плащаме ние. Решението е Съдебна реформа.

В тази връзка напомням, че проекта за нея, с положени 166 подписа, вече е внесен в деловодството на Народното събрание и сроковете текат.

Очаква се до местните избори да е минала на първо четене, а в началото на годината да бъде окончателно приета.

Всяко отстъпление от това трябва да се разглежда като национално предателство, в полза на тези, които искат безнаказаността и корупцията да продължи”, пише още Димитър Найденов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts