| | | |

Каква е тая украинска миска, бе? Нямаме ли хубави българки като Светлана Шаренкова и Велислава Дърева?

Безродниците вече съвсем официално продадоха татковината, майка, кърмителница България на краварите. Даже името й на новата миска е такова – кравешко.

Толкова ли нямаше една нашенска девойка, да я дръпне някой от хорото сред ямите на Царево под звуците на „Бяла роза“, и да я короняса?

Ами „врабчето на демокрацията“ Велислава Дърева не можахме ли да изберем? Хем е наша, хем мома. С подгласнички – Светлана Шаренкова и Янка Такева.

Не ми се рови в родословното дърво на тази Елизабет, ама освен укро-фашистка, имала и еврейска кръв, прочетох.

Значи типична биполярно разстроена наркоманка като джуджето Зеленски – хем нацистка, хем чифутка.

Казваше ни право другарят Владимирович по видео на срещата на БРИКС – това е планът на Запада да ни пробута кафявата чума – чрез продажния народ на Сорос, Ротшилд и Маделин Олбрайт.

Ама полковник Митрофанова е виновна, да знаете.

Иначе знае да вади пари за журналисти и социолози, селски пръчки с туристически палатки и потни синдикалистки с евроскептично стиснати устни. А за журито на „Мис България“ се стисна.

Значи разни нискочели мутри и мазни футболистчета могат да купуват титлата за ботоксовите си шафрантии, а братска Русия не пощя да я купи в името на вечната ни дружба.

Срам, другарко, Елеонора, голям срам. Само дано не ви отзоват, че свикнахме с публикациите ви за суперкомпютъра в Новосибирск и новия, летящ Москвич на страничката на посолството. Ще ни липсват.

Особено тъжно е, че посегнаха на най-българската от българските традиции.

Пияни чичковци като Батето, Бог да го прости и Митьо Пищова да се съберат да оплакнат очи и гърла, Жени от СИК да си покаже белезите и да напсува Тачо, на Васил Папазов да му пръснат главата, а Илийката Павлов да извади една бала пачки за фаворитката си.

„Мис България“ едно време беше не просто конкурс, беше обществена метафора, беше народопсихологическа анаграма, беше институционалиация на изконния ни душевен курвалък.

Всичко това падна в жертва на политкоректността и беше с лека ръка захвърлено на бунището от либерастката сган като стиховете на Веселин Андреев, двупластовата тоалетна хартия на Гриша Филипов и стремителния полет в космоса на Георги Какалов.

Продажниците дадоха на Посолството не само душата и същността на България, но и красотата на нашите жени, за да се подмажат на кокаиновия крал от Киев.

Призовавам държавния глава спешно да се качи на някой сокак или по-добре опасана поляна и да ги заклейми с унищожителна реч.

Бавничко, както той си знае и както му ги пише Агент Майстора, че трудно чете по-бързо. И да обяви движение за запазване на оригиналната „Мис България“, такава, каквато беше по времето на Васко и Гошо Илиеви, на Фатик и Телето, на Клюна и Сашо Манекена.

Вече се броят на пръсти традициите, които краварските поклонници не са ни отнели.

Пазете си чушкопеците и капачките за буркани втора употреба, чрез тях ще запазим духа на Аспарух и Котраг.

Да живее България, братя!

Източник: Лупа

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Колаж Лупа

Similar Posts