| | | |

Тошко Йорданов: ПП и ДБ са по-брутални от ГЕРБ, гнусният запис на Асен Василев се изпълнява

Представители на “Има такъв народ” (ИТН) внесоха документите си в Централната избирателна комисия (ЦИК) за участие на партията в изборите за общински съветници и кметове на 29 октомври.Партията е събрала точно 4800 подписа.

снимка БТА

Председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов коментира пред журналисти, че, хората трябва да променят нещата.

“Партиите могат да тръгнат с всякакви амбиции, но всъщност решават хората”, каза той и добави, че е убеден, че ИТН ще се представи добре, като подчерта, че това са първите местни избори, на които се явяват, и от тази гледна точка са освободени от всякакви очаквания.

“Да му мислят ПП, които са водеща политическа партия и те трябва да печелят задължително кметове и общински съветници”, допълни Йорданов.

Кандидатите на ИТН са “хора, които ще свършат работа”, като Йорданов посочи, че приоритетите във всеки град са различни.

Той е категоричен, че навсякъде трябва да се направи ревизия на предишното управление, защото “кражбите и полумафиотските връзки, които има кметове и фирми, които изпълняват обществените поръчки, са публична тайна”.

Йорданов заяви, че има време да се види къде ще имат кандидати за кметове в страната.

На въпроса как ще коментира пререканията между президента и управляващите във връзка със службите, той отговори:

“В случая вие ми задавате въпрос, на който знаете отговора. Т.нар. управляващи на тяхното т.нар. национално събрание в прав текст заявиха как ще трябва да овладеят службите законно или незаконно, за да имат собствено МВР за тези местни избори.”

“Гнусният запис с нагло заявеното желание за промяна, законна и незаконна, както каза Асен Василев, на всякакви държавни служители и контролни органи, се изпълнява”, добави Йорданов.

Йорданов продължи:

“Всеки нормален човек, бил той президентът, аз или вие, би трябвало да сте възмутени от това, което те казаха, и от това, което те, всъщност, изпълняват. Същите трябваше да са абонати на прокуратурата, но прокуратурата е част от коалиционния им партньор, който ги дундурка.”

Той е категоричен, че “ПП и ДБ са по-брутални от ГЕРБ”.

“Гнусният запис с нагло заявеното желание за промяна, законна и незаконна, както каза Асен Василев, на всякакви държавни служители и контролни органи, се изпълнява”, каза още Йорданов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка БТА

Similar Posts