| | | | |

ШОКИРАЩА СНИМКА на пребитата бивша приятелка на прокурорския син Васил Михайлов

Ден след като стана ясно, че, според обвинението, прокурорският син Васил Михайлов е заплашвал бившата си приятелка, тя излезе с публикация в социалните мрежи.

Боряна Рангелова написа, че може да покаже стотици снимки, на които си личи, че е бита. Пред местен новинарски сайт Рангелова е показала и кадър след побой.

снимка Интернет

Междувременно защитата на Михайлов заяви, че не е изключено да поискат отвод на прокурора от Софийската районна прокуратура заради „притеснителни обстоятелства”.

„Смятам, че е налице едно влечение професионално или от друго естество, което аз не мога да обясня, поведението на този прокурор е тревожно.

Също така обезпокоително за мен и семейство на Васил е, че от близо 200 прокурори, които са ангажирани в СРП, странно, но случайният подбор определя един и същ обвинител, по които протичат преписките на Васил Михайлов”, каза Любомир Таков, адвокат на Васил Михайлов.

“Не ми даваше да нося дрехите си, не ми даваше да излизам от дома си след 18:00 ч, не ми даваше да имам приятелки, не ми даваше да разговарям със семейството си.

Аз се съгласявах на тези неща, защото доста добре ме манипулираше, че никой друг не ме обича толкова колкото той.

Васил Михайлов ми е посягал многократно, заплашвал е семейството ми и мен , когато се караме, а след това горещо съжаляваше. И аз винаги му прощавах“, разказва за връзката си тя.

„3 седмици след раздялата ни те щяха да го докарат в дома ми. Не ми се мисли какво щеше да ми се случи ако отново го бях допуснала.”

Всички вие които публикувате сегашните ми снимки в които съм усмихната , след като преминах през всичко това и останах цяла , всички вие които публикувате и другите ми снимки , които притежава само лицето Васил Михайлов , искрено ви пожелавам никога да не живеете така , както живях аз , защото много от вас не биха издържали и секунда така , както аз съм живяла 2 години .

Обръщам се не само към хората които ме осъждат , обръщам се и към всички онези които ми дават цялата си подкрепа , за да им благодаря.

Обръщам се и към всички жени , изпитали това което съм изпитала аз – НИКОГА НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ да ви посягат , да определят правилата на живота ви , да ви казват как трябва да изглеждате , да подтискат личността ви или да ви убеждават , че не сте обичани и ценени , но най-вече

НИКОГА НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ! – няма защо да сте изплашени , защото ИСТИНАТА винаги побеждава !

Освен на нея, Михайлов посягал също и на малката си сестра и майка си, твърди Боряна.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts