| | | |

Борисов: Сега ще ви бръкнат у джобовете и ще питате къде е Бойко. Мъчно ми е, защото… ВИДЕО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов представя кандидатите за кметове и общински съветници на ГЕРБ в Ловеч, както и в градовете от областта Тетевен, Троян, Луковит, Априлци, Угърчин, Ябланица, Летница.

Приказвате ми тука за стадиони, строежи и градинки, но това няма да стане! Парите свършиха, няма ги!

Ние, българите, през тези три години докарахме едни хора, които спряха всичко. “Хемус” сега щеше да е готова, щяхме да сме вече до Търново, догодина щеше да ви е готова”, изтъкна Борисов.

“И да не ме питат журналистите – ние оставихме 1,2 милиарда за “Хемус” в отделна сметка. Но това си го направихме българите”, коментира Борисов,

“Гледах ги кметовете и те продължават да ме гледат с едни стари очи. Този път нещата зависят, ще можем да върнем и това, което сме загубили.

Колкото и да ми говорите за магистрали, спортни зали, градинки, нищо от това няма да се случи и това са абсолютно празни приказки, защото пари в държавата няма”, започна Борисов.

Той припомни, че от оставените от него почти 13 млрд. лева в резерв, нищо от тях не е останало.

“Оставихме 1,2 млрд. в отделна сметка за ВиК, за такива китни курорти като Априлци”, каза още той.

“Ние за Троян направихме всичко, как ще се състезаваш? Донка идваше, всичко паркове, санирани блокове… Какво стана със санирането? Какво стана? Най-социалната дейност на държавата, работни места, с най-добрия технически контрол, бабите и жените, които живеят там.

И това съсипахте, и това съсипахте! Над 3000 блока с Нанков сме санирали?

Какво направихме българите тези 3 години… Да доведем хора, които какво направиха?”, продължи Борисов.

“Три години. Сега ще ви бръкнат в джобовете, ще индексират цените и ще питате къде е Бойко”, каза още бившият премиер.

“Вие представяте ли си да се бях изтъпанил тука преди две години и да кажа, че ще има завод за електромобили? Какво щяхте да ме направите?

Сега гледам – стъкло, кмете, какви ми говориш? Фотоволтаици, с един пазач работно място, това си причинихте Ловеч. Ама няма протести, няма

Мъчно ми е, защото съм влагал във всяко едно нещо сърце и душа“, коментира Борисов.

“Цяла сутрин до обяд и след обяд, с Кирил Петков и Христо Иванов, заедно правим планове за Конституция, Делян Добрев води и комисии да приемем и пътната карта за закона за енергетиката…

И сега трябва да ви кажа, че нищо няма да стане, защото те просто не искат, не могат“, заяви той.

“Никога не съм ви лъгал. Каквото съм ви обещал, съм го направил. Пречиствателни станции, всичко.

На Стара Загора бяхме оставили 10 млн. за зала. Няма ги парите, похарчиха ги. Няма пари, похарчени са, обясни Борисов на пълната зала”, допълни лидерът на ГЕРБ.

Борисов похвали досегашния кмет на Ловеч Корнелия Маринова и забрани тя да се споменава с лошо. „Освен за името ѝ. Че ми напомня за друго…“, пошегува се той.

„Дадем ли добър резултат, потвърдим ли си водещата роля, ще си говорим повече с колегите, ще потвърдим своята тежест“, каза той относно местните избори.

„Тука са от Скравена, от лагерите, в София кандидатът за кмет е внук на Държавна сигурност. Аз не знам хората, старите от СДС, как го приемат това нещо. И ГЕРБ не го приемаме“, избухна Борисов.

“Наша е водещата роля в парламента да вземам някакви пари по плана (за възстановяване и устойчивост – бел. ред.). В другите държави вече са взети и похарчени. С тези у толкова умни и образовани хора“, подчерта той.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Ловеч на среща с членове и симпатизанти. Пълната зала го посрещна с аплодисменти.

Срещата бе открита от областния координатор на партията за Ловеч и бивш министър на регионалното развитие Николай Нанков.

Нанков изтъкна разрухата в държавата, дошла с Промяната.

Обещаваха заводи, магистрали, мостове… А спряха еврофондовете, спряха строителството на магистралите, подчерта Нанков.

След встъпителното слово на Нанков започна представянето на кандидатите за кметове на общините и населените места в областта.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts