| | |

“Възраждане” иска оставката на кмета Терзиев и възстановяване на МОЧА

“Възраждане” поиска оставката на столичния кмет Васил Терзиев.

София няма време кметът да се ориентира и да се научи на планиране, смятат от политическата сила.

От “Възраждане” изпратиха писмо до медиите, в което обясняват защо не присъстват на срещата на “Московска” 33, свикана с цел да се отпуши работата на Столичния общински съвет.

“За два месеца и половина в Столична община се наблюдава некомпетентност и липса на управленски умения.

Отново ясно демонстрирано в петък вечерта, когато беше изпратена покана за среща-разговор до всички партии.

Васил Терзиев сега ли разбра, че срокът изтича във вторник?

Това е върховна проява на управленска некомпетентност и Васил Терзиев трябва да подаде оставка, защото е време Столична община да има кмет, който ще се занимава с нуждите на гражданите и с важните за софиянци проблеми, а не да се ориентира и тепърва да се учи да планира”, пише в позиция на партията, изпратена до медиите.

“Тъй като до момента никой от посредниците в разговора или самите управляващи София не са поели ясен ангажимент, че ще изпълнят задължителното условие, поставено от “Възраждане”, за да седнат общинските съветници от групата на масата за разговори, те не присъстват”, пише още в документа.

От партията на Костадин Костадинов поискаха да бъде възстановен Паметникът на Съветската армия, което според “Възраждане” ще символизира и възстановяване на законността и реда в София.

Групата на „Възраждане“ в Столичния общински съвет (СОС) е получила покана за среща-разговор за консултации между партиите в СОС и кмета на София, по инициатива на общински съветници от друга група.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts