| | | | |

Пак СКАНДАЛ с ПП-ДБ: Кандидатът им за районен кмет на Варна е с…

Кандидатът на ПП/ДБ за районен кмет на „Одесос“ Цветнен Цветков, известен от „Господари на ефира“ за неизплатени заплати на служителите си преди десетилетие, „блесна“ в нова светлина. Фирмата му „Туки Цветков“ е вдигнала блок в кв. “Виница“, на който последните три нива ги няма в инвестиционните проекти.

Разрешенията за строеж са незаконни!

Това каза на брифинг кандидатът на ГЕРБ за нов мандат Иван Портних.

Той посочи, че по сигнал на собственици на съседни имоти е направена проверка от общинска администрация през април 2022 г., когато са констатирани всички тези нередности и строежът е спрян.

Интересното е, че имотите на трите незаконни етажи са продадени на хора.

“Каква е логиката на Промяната и на ДБ да издигнат кандидат като Цветнен Цветков за кмет на централния район на Варна – „Одесос“, визитната картичка на града ни?!

Какъв е този подход, да се издигне кандидат за район, който е лицето на морската столица, с висящо производство за строежа му с поне три незаконни етажа на сградата?

Какви са тези критерии, по които си избират кандидатите от ПП/ДБ, ми е трудно да отговаря, но след като бодигардът е кандидат за един район, явно за тях е сравнително приемливо.

Не ми е понятно, как лансираш някого за кандидат-кмет, като знаеш много добре каква практика има да строи, особено по супер чувствителната тема като презастрояването в града, и то като кандидат за централен район“, изрази възмущението си Портних.

Виждаме, че политическият опонент е регистрирал сайт, в който се въртят небивалици, които се споделят от хората, близки до Кирил Петков, официално в техните профили.

Задаването на подобен тон – на такава кална кампания, ние не го считаме за приемливо и вероятно ще се търсят отговорите в съда.

Това явление е съвсем обяснимо – създаването на този сайт, на тези глупости, които се тиражират, се случи след като обявихме доста факти, защото ние работим само с факти по отношение състава на листата и кой кой е в нея“, добави Иван Портних.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: ГЕРБ Варна

Similar Posts