| | |

Главсекът на МВР хвърли бомба за убийството на Алексей Петров, има описание на извършителя

Убийството му е предумишлено, много добре обмислено

Предположенията са много, възможно е извършителят да е в страната, възможно е да не е

Главният секретар на МВР Живко Коцев хвърли нова светлина около убийството на бизнесмена Алексей Петров. Макар и оскъдна информация, той посочи, че има описание на извършителя.

снимка: Архив

Мирослава Михайлова, простреляна до Алексей Петров, е дала достатъчни данни и описание на извършителя както и на фактическата обстановка.

“Многократно съм заявявал, че убийството на Алексей Петров е предумишлено, Много добре организирано. Такъв тип престъпления са съсредоточени в личността на жертвата, а Алексей Петров е човек с много сериозен бекграуд”, посочи Коцев и допълни:

“Разбирам интереса, че много бързо искат да се разкрият убийците, но едно убийство може да се разкрие за един ден, един месец, или една година”.

Коцев коментира и състоянието на спътничката на Алексей Петров в деня на убийството.

“Жената за щастие се възстановява, указва ѝ се психологическа помощ. Разпитана е няколко пъти. Дала е достатъчно данни за описание на извършителя и фактическата обстановка по време на стрелбата”, посочи той.

Коцев посочи, че е разрито убийство от последните седмици, станало в София. Става въпрос за ликвидирането с 10 куршума на сириец на 9 октомври в района на “Красна поляна”.

“В момента се намираме на финален етап. Убийството е с поръчков елемент. Установили сме всички – както физическите извършители, така и поръчителите и посредниците.

Касае се за неуредени финансови отношения за трафика на хора.”, каза той и допълни, че подробности ще бъдат дадени на нарочен брифинг.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

колаж: Архив

Similar Posts