| | |

Разкритие: Секси брадърката Зара крие аборт от Васил Божков

Помните ли Зара?! Сексапилната варненка, която участва в първия сезон на „Биг Брадър“ и впечатли с разкрепостеното си поведение? Тя изчезна от публичния живот у нас преди години, но ето че вече има блага вест, свързана с нея.

Красавицата, която вече от доста време живее предимно в Дубай, стана майка за първи път съвсем наскоро, без въобще да обяви, че чака дете.

Така че новината беше голяма изненада за последователите й в социалната мрежа, където варненката, станала популярна с участието си в първия „Биг Брадър“, иначе е доста активна.

Брюнетката сподели радостната вест с кратко клипче от края на бременността си, пише в. “Уикенд”.

снимка: Инстаграм

„В деня, в който станах на 38! Той също стана на 38… седмици в корема ми. Понякога ми липсват малките ритници“, написа Зара, която имаше рожден ден на 17 октомври.

Кой е бащата на сина й, варненката не е обявила, макар че през март сюрпризира с нова фамилия. Светолозара Трендафилова, както е рожденото й име, се прекръсти на Лахиф в инстаграм, а скоро след това плъзна слухът, че се е омъжила на скромна церемония за австралийски ръгбист на име Макс Лахиф.

Откакто смени фамилията си, Зара изчезна задълго от инстаграм, а снимки с новия си любим все още не е показала.

Тъй като обаче продължава да е Лахиф в социалната мрежа, предполага се, че тъкмо ръгбистът е бащата на сина й.

Преди да стане г-жа Лахиф, Зара бе Уотсън няколко години, след като се омъжи за друг австралийски спортист, но жънещ успехи в леката атлетика. Нашенката и Ерик Уотсън се запознали в островната държава Бахрейн и любовта им бързо избуяла, като в резултат се стигна до брак.

През 2016 г. влюбените се преместиха в Австралия – родината на Ерик, където скоро след това се състоя сватбата им, но безоблачното им щастие не продължи дълго. Разведоха се и Зара се върна в Дубай.

Дълго време тя се подвизаваше в инстаграм с фамилията на бившия си мъж, като покрай него се сдоби и с нова професия.

Зара се увлече по спорта, докато бе с Ерик, и след раздялата им се изявяваше като фитнес инфлуенсър, вдъхновяващ последователите си в социалната мрежа да спортуват и да водят здравословен начин на живот като нея.

Зара напредна и в йогата, като периодично впечатляваше със сложни пози и съчетания в инстаграм.

Не е казвала защо с Ерик се разведоха. Може би затова не закъсняха и предположенията. Според най-популярното до разлъката се стигнало, защото дълго време не успели да станат родители.

Разбира се, това са само догадки, но в светските среди се говореше, че Зара отдавна била готова да стане майка. Така че появата на сина й е сбъдната мечта.

Въпреки че открай време не живее в България, брадърката често си идвала. У нас, освен с участието си в първия сезон на „Биг Брадър“, в който имаше страстна авантюра с Найден Найденов – Нед, Зара е популярна и с други свои любови.

Доста обсъждана бе връзката й с покойния бизнесмен Христо Сираков, с когото бяха близки приятели и след разлъката. Не той обаче подкрепил финансово амбициите й.

Когато варненката преустанови крехката си кариера на тв водеща и замина да учи актьорско майсторство в Ню Йорк, се появи мълвата, че има нов благодетел.

Според пикантните слухове отпреди години красавицата е била официална метреса на Васил Божков. По това време олигархът нямаше никакви проблеми със закона – напротив, той даже беше уважаван член на обществото.

Мълви се, че покрай аферата си с Черепа Зара забременяла. Тя обаче била накарана от олигарха да направи веднага аборт, въпреки че тя не желаела. След този случай отношенията им приключили.

По-късно се заговори, че Зара се е залюбила със скандалния Иван Танев –Универсалния, с когото именно заминала за Дубай. След раздялата си с него варненката се установила в арабското емирство и решила да продължи живота си далеч от родината.

Не е ясно дали и към момента живее постоянно в Дубай, тъй като в последните месеци Зара е станала доста загадъчна в инстаграм. Избягва да споменава местата, които посещава, но пък пак публикува снимки, от които личи, че пътува доста, обича да е сред природата и поддържа завиден стандарт на живот

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки: Архив

Similar Posts