| | |

Лена Бориславова се заяде с Хекимян, той я изяде с парцалите

Буксуването в преговорите за председател на СОС и поредната безрезултатна среща дадоха повод сблъсъкът на позиции да продължи във Фейсбук, пише Tribune.bg.

Публикацията на общинския съветник Антон Хекимян с изводите му от срещата, инициирана от Вили Лилков обаче раздразниха Лена Бориславова, която се включи с ироничен коментар под написаното:

„Виц на седмицата: ГЕРБ-СДС сме изключително загрижени за София“, пише бившата шефка на кабинета Петков, която се отказа от депутатското място, за да се грижи за бебето си.

Хекимян не ѝ остава длъжен като напомня, че ПП-ДБ управлява с ГЕРБ -СДС на национално ниво и подчертава, че представителите на Промяната днес не са знаели защо са на среща, какво предлагат и как ще го постигнат.

„Виждам, че сте най-редовният коментатор на моите постове. Благодаря за интереса и оценката!

Ще ви припомня – хората, за които се смята, че координирате и контролирате политически на национално ниво, управляват с ГЕРБ-СДС.

Миналата седмица гласуването на Бюджет 2024, където има отделени над 100 милиона лева за над 100 проекти за София стана с гласовете на ГЕРБ-СДС. Това не виц.

Гласуването на пари, които София да не загуби на проектите си, също беше с подкрепата на ГЕРБ-СДС. И това не е виц.

За конституционните промени няма да коментирам. Загрижени сме за пратениците, които бяхте изпратили днес, които няма грам представа защо са на срещата, какво точно предлагат и как ще го постигнат. Ето това изглеждаше като виц. От онези несмешните“.

Други потребители също отговарят на Лена Бориславова:

Dragomir Mladenov

Lena Borislavova Виц на десетилетието: ПП ще направим пет моста над Дунав и няма да вкараме страната в дългова спирала

Mihaela Ivanova

Lena Borislavova, за разлика от ПП-ДБ-СС в София ГЕРБ са загрижени, да. Коалицията е време да влезе в управлението, а не да робуват на нечие его.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts