| | | |

Копейкин пак избухна: Инфантилни неможачи! Денков ще седне отново до най-голямото зло, с което…

“ПП-ДБ са много интересни в опита си да се разграничат от самите себе си. Те са като змията, която си сменя кожата, но си остава отново същата”

Това заяви по БНТ лидерът на партия “Възраждане” Костадин Костадинов.

“Като имаш насреща такива инфантилни неможачи, каквито са над 95% от представителите на ПП-ДБ, с тях е много по-лесно, отколкото да се разправяш с други от твоя ранг рекетьор, какъвто можем да кажем, че е Борисов, защото те са горе долу на една нога”

Лидерът на “Възраждане” определи като добре балансирано представеното вчера номинирано служебно правителство, заради доброто разпределение на позициите между ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС.

“Не са всички доволни. Всички от управляващото мнозинство. Ние заявихме, че няма да имаме никой, защото дори и да бяхме поканени за участие щяхме да откажем. Това е още от същото, продължение на сегашното управление”.

“От ПП-ДБ ясно и категорично бяха заявили, че няма да участват в това правителство по никакъв начин. Аз съм 100% убеден и Кирил Петков го потвърди вчера като каза, че той е говорил, защото Кирил Петков е доста простоват в изказа си и той вчера си го каза.

Говорих с Гвоздейков, че ако приеме ние, ние ще го изключим, което означава, че те са знаели, че ще има предложение. Добре с Гвоздейков е така, а какво правим с Кирил Вътев -друга пътеводна звезда на ПП-ДБ?”.

Лидерът на “Възраждане” се спря и на “задочния разговор” между Денков и Пеевски.

“Видяхме как Денков нарече Пеевски “най-голямото зло”, с когото управляваше изключително добре в продължение на 9 месеца най-голямото зло. Само, че много хора забравиха всъщност, че Денков в първите няколко дни от мандата си стоеше на първия ред до най-голямото зло. Те стоят един до друг”.

“Денков ще седне отново до най-голямото зло, с което много приятелски си гукат постоянно. Това е тотално лицемерие”.

Костадин Костадинов определи Пеевски като “бизнесмен, който работи като уличен рекетьор в условията на българския политически живот”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts