| | |

Най-лекото им наказание ще е това, да не са във властта, но на тях им звучи като смъртна присъда

Най-лекото им наказание ще е това, да не са във властта, но на тях им звучи като смъртна присъда. Такъв коментар направи в профила си във Фейсбук Георги Малчев за ИТН, ПП и ДБ, които не желаят хората да имат избор дали да гласуват с хартиена бюлетина или с машина

Митева: Някой иска да бърка с ръчички в бюлетините ….!!!!!!!!!

Разбирам я г-жа Митева. Тя каза нещо което скри друго което ни иска да каже. Това нещо е ,че те не искат да им объркат “изборните победи” които спечелиха като ТЕ БЪРКАХА В СОФТУЕРА НА МАШИНИТЕ. Престъпникът се притеснява от …конкуренция ?????

Има и още нещо което е производно като размисъл от тези думи на г-жа Митева. И то е :

От тази нейна тревожна мисъл можем само да извлечем упрек към онези държави които не ползват машините в изборният процес, а само хартиени. Т.е. те си “бъркат с ръчички ” и си подреждат мандатите по списък.

И още нещо , така тя обвинява тези цивилизовани държави в мошеничество и корупция.

И още нещо: г-жа Митева по този начин иска да каже ,че сме на грешен път към Европа и ,че трябва май да изберем друг път. Според нея в Европа има само корумпирани държави., които си играят на демокрация. Т.е. те не трябва да са ни пример.

Конституцията е защитила правата на гражданите и е недопустимо едно “престъпно” малцинство да диктува как гражданите да гласуват. В противен случай , потвърждава се моят коментар, че те са на власт по престъпен начин и се боята от възмездие.

Най-лекото им наказание ще е това, да не са във властта, но на тях им звучи като смъртна присъда. И всячески се стараят да не я …. понесат.

Ще ли им позволим?

Георги Малчев снимка Личен профил

Similar Posts