| | | |

Александър Иванов, ГЕРБ: Всеки глас за “Продължаваме Промяната” би довел до задълбочаване на политическата и икономическата криза

Винаги регистрацията на листите води надежда за победа. Този път сме уверени в нея, защото смятаме, че листите, които регистрирахме в неделя в цяла България, са един добър микс от доказани професионалисти с опит в парламентарната дейност и изпълнителната власт.

Имаме от гражданската квота доста лица, имаме голяма част обновление от Младежи ГЕРБ, които влизат в листите на избираеми места”.

Това каза бившият депутат от ГЕРБ Александър Иванов в интервю за телевизия “Bulgaria ON AIR“.

“Всеки мандат, който получи ГЕРБ от българските граждани, със сигурност ще допринесе за решаване на политическата криза в България. Краят на тази политическа криза ще може да изведе страната от икономическата и енергийната такава, които надвисват над българските граждани и бизнес.

Надявам се всеки глас да отиде за стабилност и слагане на ред в държавата, защото видяхме, че последната година и половина е политическо безвремие, което задълбочава всички кризи. Всеки глас за ГЕРБ ще бъде за стабилност на България”, изтъкна Иванов.

Той обърна внимание, че през последната година България изнася капитали към Русия със 160% повече.

Бившият депутат посочи, че държавата има добри газови връзки и подменена инфраструктура, които могат да се развиват. Гостът покани Асен Василев и Кирил Петков на дебат, за да отговорят дали са използвали доставчици, които водят към “Газпром”.

“Надявам се българските граждани да подчертаят, че вече не искат “Продължаваме промяната” в управлението и всеки глас за тях би довел до задълбочаване на политическата и икономическата криза.

ГЕРБ е доказал, че можем да изкара България от сериозните кризи. Ние ще намерим коалиция, която ще е евроатлантически ориентирана”, подчерта Иванов.

“Политическият плурализъм и парламентарната демокрация са доказали, че най-пълно представляват желанието на гражданите, а не е сега моментът за такива заявки и хвърляне в пространството на идеи, които може по-скоро да доведат до еднолична власт.

Това трябва да бъде подложено на широкообществен дебат. Българската Конституция работи в най-добра степен чрез парламентарна демокрация”, смята бившият депутат относно идеята на лидера на ИТН Слави Трифонов за провеждане на референдум за президентска република.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts