| | | |

Пак скандал! ПП заплашиха с улични размирици, Карадайъ: Мафията напусна залата НА ЖИВО

С нова свада започна днешния парламентарен ден.

До това се стигна, след като до късно през нощта депутатите от Правната комисия умуваха и в крайна сметка решиха да върнат гласуването с хартиена бюлетина.

Именно по този повод от „Продължаваме промяната“ (ПП) решиха да прочетат декларация от името на партията им. Бившите управници определиха решението като фарс и покушение срещу демокрацията

Но не само това! От ПП заплашиха с улични размирици заради връщането на хартиената бюлетина.

снимка Кадър

„Това беше фарс. Нямаше нищо общо с парламентаризъм. Маските паднаха, единствената цел беше да се подмени вотът на хората. Това беше атака срещу демокрацията. Дотук със загрижеността за висока избирателна активност.

Покушението срещу демокрацията няма да намали извозването с автобуси, това ще е атака срещу българските граждани, прогонени от вас.

Машините са превърнати в принтери на бюлетини. Печатат бюлетини и после ГЕРБ и ДПС броят. Към партиите на статуквото се завърна и БСП.

Тази битка не приключи тази нощ, тя ще продължи и по улиците, защото няма гражданин, който да приеме”, заяви още Андрей Гюров от “Продължаваме промяната”.

След това депутатите от ПП напуснаха парламентарната зала.

Проехтяха освирквания и викове „Мафия“ от страна на депутатите на ПП, а после те напуснаха залата.

След това проехтяха освирквания и викове „Мафия“ от страна на депутатите на ПП, а после напуснаха залата.

„Мафията напуска залата. Напускат тези, които мислят, че машинациите им се полагат с машините“, каза Мустафа Карадайъ от ДПС.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts