| | | |

НА ЖИВО Борисов се разбесня: Киро и Асен лъжат и никой не ги пита защо. Сатрапът Рашков ли ви изплаши? Срам!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава обиколката в страната. Днес е в Бургас на среща със симпатизанти на партията.

Домът на Нефтохимика се пука по шевовете. Голямата зала се оказа тясна, за да побере всички желаещи да присъстват на срещата.

Борисов бе посрещнат в Бургас от областния лидер Иван Алексиев, члена на Изпълнителната комисия и кмет на Бургас Димитър Николов и водача на листата на “ГЕРБ-СДС” за Бургаска област Жечо Станков.

“Благодаря на патриарха, че днес в неговия параклис ни благослови. Същото направи вселенския патриарх. Ние сме били винаги партия, която е вярвала.

И на мюсюлманите да честитя техния празник. ГЕРБ е реновирала и изградила стотици черкви и джамии. Така прекрасно работим с всички етноси.

Хубав празник, на който е получена благата вест, че Началникът ще се яви”, обърна се към множеството Борисов.

Не искам да натоварваме хората с прекомерни очаквания. Защо не лъжем ние, защо не обещаваме.

Асен Василев обеща метро между Казанлък и Стара Загора, Кирил Петков – 50 млрд. лв. инвестиции. Лъжат, а услужливите медии траят.

Ако прибавим 4 магистрали, петте тунела. Ако аз живеех в Бургас, всеки ден щях да протестирам и да питам защо не ми пускат пътя за Слънчев бряг.

Най-голямата зала стои празна, музиката не могли да й пуснат.

Кой ви уплаши така да се страхувате. Та да излезе Атанасов и да каже, че са правил път на висаджиите.

Снощи имаше протест пред президентството – никой не я отрази”, попита Борисов от трибуната.

Той коментира и “Панорама”. “Американците трябва да са много разтревожени от техните отрочета. Трябвало да получим самолетите и тогава да плащаме. А знае ли той, че това са много модерни технологии и за тях се чака.

Бойко Василев го гледа и мълчи. Кой ви уплаши? Ако е Бойко Рашков, толкова по-зле за нас.

Кирил Петков обеща 50 милиарда инвестиции. Виждате ли какви брадати лъжи! 50 млрд. са целият бюджет на държавата.

Ако живеех в Бургас, всеки ден щях да правя протест там и да питам защо не пуснат готов път. Най-голямата зала е готова с години, не я пускат. Защо и кой направи така да се страхувате?

2005 г. започнахме Меден рудник, нямаше Околовръстно.

Снощи минах да видя протеста пред президентството, нито една медия не го отрази, при нас идваха 20 души и всички медии отразяваха.

Събраха се седем партии, за да изкарат колкото нас.

Кой ви уплаши, ако е Бойко Рашков – срам за нас. Той арестува мене, не вас, що се страхувате? Крадат ви от джоба с всеки литър нафта.

Според Борисов тепърва идват проблемите в този регион и напомни, че преди е нямало и един мигрант.

Знам как да направим държавата водеща на Балканите, такава беше, заяви той. Като няма пари, ще теглим 10 милиарда през октомври. Така ви натиснаха, че се уплашихте, но българите не сме плашливи. Оцеляхме, за радост оцеляхме!, заяви Борисов.

Според него предишните управляващи парадират с износа. Първи сме по износ на ток, каза лидерът на ГЕРБ.

Той обясни, че нашите заводи бълват за Украйна и сме изнесли продукция за 6 млрд. Никой не иска да разследва, става въпрос за дебели комисионни. Над 6 млрд. лв. ваши са отишли за Путин. Пише го в НСИ – износ за Русия”, уточни Борисов.

Борисов пак повтори, че на протеста снощи нямало нито една медия

Кметът на Бургас Димитър Николов отбеляза от трибуната, че живее в 2 г. застой. “Нека припомним какво направи ГЕРБ. А ние правихме и построихме нови неща – градихме съвременна България.

Димитър Николов изреди приоритетите на града – доходи, образование, демография, перспективи за бизнеса и инвестиции. За да ги постигнем, трябва работещ парламент и редовно правителство”, каза Николов.

Той благодари на Бойко Борисов за изградените улици, пречиствателни станции, училища в Бургас. Николов представи и кандидат-депутатите.

Иван Алексиев, кмет на община Поморие също благодари на Борисов за Ченгене скеле, тъй като без помощта му рибарите не биха вършили дейността си.

По думите му за последните две години се наблюдава пълен застой в страната. Той напомни какво е направила ГЕРБ – градихме съвременна България, строихме пътища, стадиони, пречиствателни станции.

“Днес казваме блага вест, благата вест дойде в Бургас. Човекът, който може да изведе България от всякаква криза е тук сред нас. Това е г-н Бойко Борисов!”, каза още Алексиев.

Жечо Станков от ГЕРБ-СДС пък представи проучване, според което 8 от 10 човека не могат да си позволят да купят продукти от първа необходимост. По думите му има ръст на потребителските и бързите кредити.

“Г-н Борисов, докато е стоял начело на държавата, никога не сме обяснявали колко високи са цените”, заяви Станков.

Според него по времето на управлението на ГЕРБ Бургас е бил приоритет.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts