| | | |

Борисов посочи кой е мокрият сън на ПП-ДБ и отсече: Арогантно и безотговорно! ВИДЕО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира актуалната политическа обстановка преди началото на заседанието на Народното събрание.

“Щом всички вкупом искат да паднем, ще паднем”, заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов.

“Отговорността била изправена срещу безотговорност. Личностите в парламента трябва да вземат решение дали да се отива на избори или не.

Вчера чух доста от лидерите на другите партии. Още не сме започнали преговори, а вече чуваме кой ще е помощно колело и т.н.

Искате избори, искате дефолт (фалит – бел.ред.) както казват в Щатите? Ще го получите. Щом всички политически партии вкупом искат да паднем в пропастта – ще паднем”, заяви той.

“Българите трябва задължително да ни накажат така, както ни се полага. Да искат с 60 депутата от 240 да ти дадат абсолютна власт е арогантно, безотговорно и неосъществимо. Абсолютно същото се отнася и за нас”, заяви Борисов.

“Ние предлагаме само личности – за един, за шест месеца… Мокрият им сън – ГЕРБ, БСП и ДПС да управляват, няма да стане”, добави той.

“Ние предлагаме само личности”, напомни той и поясни:

“за 6 месеца, за 3 месеца, за 1 месец, за да не може ПП-тата и ДБ-тата да се хванат, моктрият им сън да стане реалност, да ни биели на местните избори, няма да го позВоля”.

“Няма да се случат опорките”, заяви Борисов и добави: “Това го казвам на всички от ДБ-тата, които стоят настрани и се срамуват от ПП-тата”.

“На президента Радев му пожелавам да е жив и здрав, защото дълго ще управлява и е последното спасение на българите в момента.

Това го казвам на Христо Иванов, Атанас Атанасов и всички тези от ДБ, които стоят от страни, срамуват се от ПП, но мълчат, потривайки ръчички, че може да вземат нещо в местната власт”, коментира още Борисов.

Днес ГЕРБ-СДС започва серия от срещи с парламентарно представените политическите сили – “Възраждане”, ДПС, БСП и ИТН преди получаването на първия мандат за съставяне на правителство.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts