| | | | |

Защо “добрите сили” ни пробутват едни и същи милиционерски номера толкова години

Защо “добрите сили” ни пробутват едни и същи милиционерски номера. Толкова години. Визирам скечовете днес от трибуната на Народното събрание между Атанас Атанасов и Иван Демерджиев.

Единият вдига топката на другия по предварителен сценарий по темата с атентата срещу главния прокурор.

Те бяха криво-ляво добре отиграни, но и много полезни.

Защото лъсна истината, че Демерджиев се меси в разследването и изнася информация на Атанасов. Вътрешният министър няма правомощия да извършва това.

И сега за милиционерските номера на Атанасов.

Веднага след назначаването на служебното правителство на Радев, 12 май 2021 година, с вътрешен министър Бойко Рашков, шефът на ДСБ излезе с “потресаващите” разкрития как МВР е подслушвало хора от протестите и опозицията.

Вдигна топката на Рашков. Атанасов първо каза десетки, а Рашков докато дефилираше по студията ги качи на стотици и хиляди.

Тази пропаганда вървя няколко месеца, включи се и “експертът” Иво Мирчев, който твърдеше, че информацията за подслушванията е унищожена с наводнения, не се смейте.

Докато докладът на Бюрото за контрол на СРС официално опроверга твърденията на Рашков и Атанасов, че няма нито един подслушван.

Да сте чули по темата нещо през последните две години?

Днес същото. По предварителен сценарий дуетът Атанасов-Демерджиев играе същата сценка с “инсценировка”, след което шефът на ДСБ и “експертът” Мирчев искат оставката на шефа на следствието Сарафов и на Гешев.

Това да ви е познато?

Нищо старо не е забравено, нищо ново не е научено.

Колкото до твърденията на Демерджиев, на тях не бива да се вярва. Преди дни той каза, че има заподозрян за атентата.

Е как хем е инсценировка, хем има заподозрян, какъвто реално няма?

от фейсбук профила на Стефан Ташев

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts