| | | | |

От “Възраждане” с първи думи след екшъна пред кино “Одеон”

“Възраждане” няма да позволи пропаганда на педофилия и хомосексуализъм както сред деца, така и сред възрастни. Агресивната рекламна кампания на гей парада в София и събития в него са насочени към децата на България.

Това гласи позиция на партия “Възраждане” относно скандала с прекъсването на прожекцията на филма “Близо” в кино “Одеон” – част от културната програма на София прайд.

От нея става ясно, че младежката организация на “Възраждане” е изпратила писма до всички институции, в които настоява поне детската сцена на парада да бъде забранена.

Нашите младежи и техни приятели от други български организации вчера спряха прожекцията на филма и ще продължават активно да изразяват гражданската си позиция по темата.

Появилата се информация в последните часове в някои медии не е вярна.

На протеста вчера се стигна до словесен сблъсък, след като един хомосексуалист от женски пол блъсна жена, която беше дошла да изрази гражданската си позиция на неодобрение към филма и излъчването му.

От МВР съобщиха, че Министър Калин Стоянов ще иска пълна информация по случая, за да се запознае с действията на служителите, изпратени на място.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив
снимка Архив

Similar Posts