| | | |

Рапарът Устата вдигна мерника за джендърите започна…. ВИДЕО

Рапарът Устата се зае сериозно да организира референдум за забрана за навлизане на джендър идеологията в училищата, пише “Телеграф”.

Във видео, разпространено в социалните мрежи, Иван Динев популяризира идеята представители на джендър идеологията да имат забрана за стъпване в училищата.

“Смяташ ли, че е нормално гримирани мъже, облечени като жени да имат възможност да влизат в детските градини и началните класове и да учат децата, че биологичния пол няма значение, биология, анатомия, няма значение – всеки може да се чувства от какъвто пол си иска.

Смяташ ли, че е нормално децата да взимат хормони за смяна на пола без знанието на родителите. Това са само малка част от нещата, които очакват България и ние можем да спрем това”, казва рапарът.

Устата събира 400 хил. подписа, за да може да се задейства процедурата по организиране на референдума. Приканва всеки, на които “му пука за децата на България”, да се подпише на специална платформа.

Припомняме, че чалга рапарът избухна в мрежата с последното си парче, посветено на джендърите и LGBT общността.

Фейсбукът на рапърът е бил блокиран след излизането на новата му песен „Шарени джендъри“. Той е получил и поредица от съобщения, много от тях обидни.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts