| | | | |

СКАНДАЛ! Психо Гълъбова кълне и псува политик: Мърло, повърни на гроба на баща си! Гниди, марш по островите!

Шефката на държавната психиатрична болница в Нови Искър д-р Цветеслава Гълъбова, която бе и кандидат за депутатка (при това водач на листа – б.р.) на русофилската амалгама “ЛЕВИЦАТА!” пак сама намекна, че не е добре с менталното здраве.

В понеделник известната психиатърка изригна отвратително не просто срещу идеята на бившата МВР шефка и експосланик в Израел Румяна Бъчварова наред със смяната на Националния празник от Трети март на 24 май, да се подеме и офанзива срещу руските имена на забележителности у нас, като поиска храмът “Св. Александър Невски” да върне старото си име “Св. Св. Кирил и Методий”, но и срещу личността и семейното й минало и родословно дърво.

С неприсъщи за читав медик, а още по-малко за политик псувни и обиди, Гълъбова напада Бъчварова.

Цитираме дословно написаното, защото не може да си позволим да преразкажем, нито да перифразираме отвратителния език на психиатърката, демонстриран в мрежата. Но и срещнал “лайковете” на над 1000 души:

“Мърлата Румяна Бъчварова, която е приета с връзки в СУ /зная го от нейна състудентка, която помни късното появяване в курса на дъщерята на Генчо Бъчваров – последния главен ракактор на в. Отечествен фронт/, иска смяна на националния празник , на имена на улици, че и на катедралата “Св. Александър Невски”.

Алоуууу, дъще комунистическа, що не се откажеш от бащиното си име? Че вестника на оф-то си е чисто комунистически.

Откажи се от него, заплюй го, повърни на гроба на баща си, за да му благодариш, че и тэтрузил задника ти в държавната Волга

Ах, ти, гиди нещастна псевдодемократко, да ти кажа, че аз пък не ща да се сменят имена!

Искам само едно – вас, гниди псевдодемократични, да ВИ НЯМА.

Марш по островите, че ми тровите въздуха”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts