| | | |

Путинофилът представящ се за свещеник, нападнал Кирил Петков и кортежа на Зеленски, беше изхвърлен от протеста на КНСБ

Свещеникът, нападнал Кирил Петков пред президентството и хвърлил се с кръст пред кортежа на украинския президент Володимир Зеленски по време на неговото посещение в България, се появи и на протеста на КНСБ днес.

Миньори и енергетици излязоха на протест в София днес с призив за сигурно енергийно бъдеще. По време на шествието към групата на протестиращите се присъединил мъж, облечен като свещеник.

Хората обаче му заявили, че не иска да присъства там, защото създава погрешно впечатление за протеста. След това полицията го ескортирала далеч от протестиращите.

снимка: 24 часа


Съпредседателят на “Продължаваме промяната” беше нападнат от същия мъж на 5 юни, когато пристигна пред президентството, за да върне втория мандат на президента Румен Радев.

Опитът за нападение над Петков стана на фона на протест, вихрещ се пред президентството. Шествието бе организирано от “Левицата”.

снимка: 24 часа


Мъжът се хвърли и пред кортежа на украинския президент, който преминаваше през кръстовището пред Софийския университет с викове “Анатема, Зеленски, фашистка Украйна, западни сатанисти”, става ясно от видео, разпространено в социалните мрежи.


Атанас Стефанов се представя за иподякон и често присъства на протести.

Източник: 24 часа

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: 24 часа

Similar Posts