| | |

Нешка сипе люти закани: Тези безверници ще си получат заслуженото! За първи път тази година се срамувах

Има в съвременното общество един фетиш – парите, за тях това са ценностите.

Има и нещо добро – в края на годината, заслушвайки се в някои предавания за млади хора, се докосвам до един друг вид млади хора, които се осъзнават, които разбират какво им подготвят, че това, което ги заобикаля, е лъжа и манипулация и търсят път да се измъкнат.

Това каза Нешка Робева в празничното издание на “Денят ON AIR”.

Легендарният треньор по художествена гимнастика даде пример с последната песен на Устата за това как и съвременни творци надигат глас.

“Ако познаваме младия човек и съдим по себе си, ще знаем, че всичко което ни е било забранявано, е създавало отпор, това е пробуждане. Винаги тръгва от младите.

Живеем в просташка лъжа. Мен ме убеждават, че съм живяла в страшна България.

Аз за първи път тази година се срамувах, че съм българка.

Всичко, което се върши от нашите представители пред света, изключвам една част от нашите артисти и културни дейци, всичко друго като политика и отсъствие на всякаква национална принадлежност, желание да се докараме на всяка цена, без да запазим достойнството си, ме отблъсна, накара ме да отворя Ботев и да си говоря с Ботев”, каза Робева пред Bulgaria ON AIR.

Тя посочи, че все повече се отнема възможността на човек да мисли, да търси причинно-следствена връзка.

“Народът мълчи – няма вяра, но все още някъде тлее мъничка надежда, че нещо ще се промени.

Когато опре ножът до кокала, този народ ще ги помете. Това са безверници, те ще си получат заслуженото”, убедена е Нешка Робева.

Тя завърши с позитивен коментар и надежда, че все пак традициите ще спасят народа:

“Виждам как българинът се обляга на традициите и се връща към тях. Започва да говори за християнското семейство, за семейството, което ще ни спаси.”

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts