| | |

Зрелищно ВИДЕО: ПП взриви “Тик-ток” с изказване на Денков на фона на…

От партия “Продължаваме промяната” станаха за смях с нелеп гаф в социалните мрежи.

В “Тик-Ток” профила на партията излезе видео, в което журналисти Питат акад. Николай Денков защо иска след ротацията да стане министър на външните работи.

Денков отговаря, че така най-лесно може да се направи ротацията. Забавното в ситуацията не е диалогът между премиера и журналистите, а фоновата музика, която е избрана.

Акад. Денков отговаря на сериозни политически въпроси, докато свири известна гръцка песен в изпълнение на Деспина Ванди.

Не е ясно кой се занимава със социалните мрежи на “Продължаваме промяната”, но със сигурност има добро чувство за хумор.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

@promenibg Акад. Николай Денков: "Не сме спрели да се борим с корупцията!" ⚖️ "Всички граждани трябва да разберат, че след като бъде подаден сигнал от министри, от съответните правителствени органи, оттам нататък щафетата се поема от други органи, които са извън изпълнителната власт и трябва да довършат тази работа." Чуйте какво още каза премиерът акад.Николай Денков: ⬇️ #кабинетДенков #денков #премиер #външен #министър #корупция ♬ original sound – Продължаваме Промяната
снимка: Архив

Similar Posts