| | | |

Дрънкалото Сабрутев стана за резил: Лапаталото се нахвърли върху Бойко Борисов

Никому неизвестното до момента депутатче от ПП-ДБ Венко Сабрутев отново пробва да се направи на остроумен, но вместо това направи за резил собствената си парламентарна група.

Няма как по друг начин да си обясним днешната му телевизионна изява, в която Венко скачаше от тема в тема, дрънкайки всевъзможни глупости, на които би завидяла дори и Татяна Дончева.

Повече от 20 минути пишман политикът не спираше да блябльосва по темите за „Лукойл“,

Нотариуса и колегите си в Народното събрание, без да осъзнава, че благодарение на тях в момента има възможност да е на екран.

Без много-много да му мисли, лапаталото се нахвърли върху Бойко Борисов, на когото не може да стъпи дори на малкия пръст, най-малко заради факта, че лидерът на най-голямата партия е бил три пъти министър-председател.

Явно за да си придаде по-голяма важност в очите на изстрадалия български народ, Сабрутев обяви и председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски за воденичен камък.

Независимо че вече е прехвърлил 40-те години, Сабрутев вероятно не осъзнава обстоятелството, че да нападаш опонентите си, като се катериш по техните гърбове, вече не е работещо решение, а празнословие, което не ти носи никакъв дивидент.

Добре е шефовете му в парламента и партията да му дръпнат ухото преди самият той да се е превърнал във воденичен камък за и без това крехкото парламентарно мнозинство.

Самият Сабрутев едва ли си дава сметка, че ефектът на кухите му твърдения няма да го направи полезен за народа си политик, а ще го вкара в компанията на депутатите палячовци, много от които вече гледат Народното събрание само по телевизията.

За разлика от това политическо джудже и Пеевски, и Борисов отдавна са се доказали на политическия терен като хора, които дават верни решения и мислят отговорно за родината си.

И това го казваме не ние, а избирателите, които са класирали ГЕРБ и ДПС на призовите места в българската политика, а партията на Венков и компания от управляваща едвам не изпадна от настоящото Народно събрание.

Източник: Блиц

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts