| | | | |

Как богинята Поли Паунова се опита да измисли нов повод за атака срещу началника на НСО

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева, журналист

Има един оптимистичен израз: “Да превърнем дефекта в ефект”! И Полина Паунова те-така̀.

Ето защо. Гръмна скандал с видео, публикувано от Агенция ПИК, за sекс-афера на Кирил Петков и Лена Бориславова; гледанията светкавично надхвърлиха 1 милион; скандалът се появи в гръцки, македонски и сръбски медии…

Ни-лук-яли-ни-лук-мирисали, прелюбодейците заминаха за Солун с правителствения Еърбъс и отседнаха в 5-звезден хотел – всичко това за сметка на данъкоплатците и на клетите пенсионери, които си чакат добавките към пенсиите от (не)актуализирания бюджет.

Медийните ратаи се хвърлиха на амбразурата да обясняват, че никой няма право да рови в личния живот на Киро и Лена, удобно пропускайки потресаващия факт, че след любовната среща в някаква евтина неугледна квартира на Airbnb, палавият служебен министър предоставя на дашната адвокатка изключително щедър договор за консултации на Българска банка за развитие, 13 690 лева месечно. ББР – банката, която послужи за пиар трамплин на бъдещия министър-председател.

Полина Паунова е по-умна от обичайния слугинаж на “Икономедиа” и олигарха-издател Иво Прокопиев. Тя ведро неглижира воаяжа за няколко десетки хиляди лева и фокусира вниманието си върху адски съществен факт – кой е направил краткото видео ( в което се чува “Ф-16”) от разговора между премиера, началника на кабинета и българския посланик в Атина. Как кой?! Бодигардът от НСО, разбира сееее.

Тя Полина вѐрно е богиня!

(Така я нарича Даниела Сарелска от нейния тесен приятелски кръг, бивш шеф на новините в Нова телевизия).

Какъв чудесен повод да бъде атакуван отново директора на НСО! На 6 април същата тази свръх-амбициозна Лена Бориславова поиска оставката на началника на Националната служба за охрана. Президентът отказа да отстрани ген. Емил Тонев само защото той е предоставил записи от камерите в Министерски съвет на прокуратурата, както е по закон. И като плъзнаха из София едни слухове, не ти е работа – за оргии, за мускулести доставчици на пица, които влизат без пица, за посещения на компрометирани фигури по късна доба… Киро и Лена трябваше да преглътнат поражението и да стиснат зъби.

И ето на – нов шанс. Милата Поли внушава, че охранител снима охраняеми като папарак.

Аххх, какъв суперски повод да последва нова медийна кампания срещу ген. Тонев. И така да бъдат предотвратени евентуални нови разкрития.

Прозрачно – ресто – не струва.

Другият път, действайте по-прикрито и хитроумно, богинитеееее!

Similar Posts